29
máj
2018-as Shoei VFX-WR bukósisakok az Auner kínálatában

A legújabb Shoei off-road bukósisakok – VFX-WR

A SHOEI VFX modellje innovatív kialakításával és kivételes biztonsági jellemzőivel évek óta piacvezető a bukósisakok biztosította védelem terén. Az új VFX-WR bevezetésével a Shoei-nál újra magukhoz ragadták kormányt, és ismét valami újat hoztak a prémium bukósisakok világába.

Az elődök agresszív kialakítása még mindig fellelhető az új bukósisakon. A SHOEI kutatásokkal és fejlesztésekkel töltött évei pedig azt eredményezték, hogy a VFX-WR piacvezető az off-road bukósisakok legújabb generációjában.

A SHOEI minden új ütéselnyelő mechanizmust beépített a WR-be. A technikailag bármely más kettős héjszerkezettől fejlettebb M.E.D.S (Motion Energy Distribution System) biztosítja a maximális védelmet. Míg a külső EPS héj a kívülről érkező erőhatásokat védi ki, addig a középső EPS baleset esetén csökkenti a forgási energiákat. A belső réteg szintén némi elmozdulással reagál a beérkező erőhatásokra. Ennek a három különleges rétegnek az eredményeképpen jelentősen csökken a motoros fejére érkező rotációs erők mértéke. Ezáltal minimálisra csökkennek a fejsérülések, és a baleseteknél bekövetkező agyrázkódások valószínűsége.

A SHOEI WFX-WR bukósisak 10 különböző színben elérhető az osztrák auner kínálatában, melyeket már be is szerezhettek webáruházunkban ITT.

Természetesen minden olyan funkcióval ellátták melyet egy SHOEI fémjelezte bukósisaktól elvárhatunk. Csúcsminőségű szellőző rendszerrel szerelték fel, melyen 16-16 be és kimeneti nyílás biztosítja a maximális hűtést. A 3D Max-Dry belső párnázat teljes egészében kivehető és mosható. Rendelkezik továbbá egy Emergency Quick Release System (E.Q.R.S.) elnevezésű biztonsági rendszerrel, valamint egy extra széles elülső nyílással, ami hihetetlen jó perifériás látást biztosít, és az összes népszerű gyártó motocross szemüvege kitűnően passzol bele.

Kijelenthetjük, hogy a VFX-WR tökéletes választás minden off-road motoros számára.

Maximális biztonság:

  • Organikus üvegszál, többkomponensű és nagy teljesítményű szerves szál különböző rétegekben.
  • EPS belső védelmi rétegek, 3 különböző erőhatásra optimalizált réteg különböző ütéselnyelési szinttel.
  • A gyors kioldást elősegítő biztonsági rendszer (EQRS) segítségével baleseteknél az arcpárnák eltávolíthatók, így a bukósisak könnyen levehető.
  • Dupla-D gyűrűs csat. Könnyen és egyszerűen állítható, versenyzéshez elengedhetetlen.

Teljes komfort:

  • Több különböző méret
  • 1270g (+/- 30g) súly az M-es méretnél
  • Teljesen kivehető és mosható 3D Max-Dry belső párnázat

Kivételes szellőzés

  • 16-16 be és kilépő, könnyen tisztítható szellőzőnyílás

 

Rendeléssel és egyéb információkkal kapcsolatban keress minket elérhetőségeinken.

Kapcsolat