2
febr
15% Kedvezmény SuperEnduro GP belépővel

Super Enduro belépőddel 15% kedvezmény ÜZLETÜNKBEN!

2022-ben ismét hazánkba látogat a Super Enduro GP illusztris mezőnye. A verseny immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Papp László Sport Arénában.

A 2019-es debütálása után 2020 február 1-én újra SuperEnduro lázban volt a hazai közönség ugyanis ismét ellátogattak hozzánk a világ legjobb teremendurósai! A 2019-ben látványos csatákat vívó Colton Haaker, Cody Webb, Taddy Blazusiak akikhez olyan világsztárok csatlakoztak mint például Billy Bolt és Johny Walker. A tavalyi futam is megannyi izgalmas pillanatot tartogatott, hiszen a sportág ikonjai ugyan csak kíméletlenek voltak egymással és szórakoztatták a kilátogató 8000 nézőt. Hosszú szünet után újra magyar sikernek is örülhettünk, Zsigovits Norbertnek hála, aki az Európa Kupa futamán győzedelmeskedett a közönség őrjöngése közepette.

2022 február 5-én is lesz kiért izgulni, ugyanis “Zsigó” egy szinttel feljebb lépve a Juniorok közt méretteti meg magát, valamint ott lesz Szőke Márk is az Európai bajnokság futamán. A legifjabb titánok is külön versenyeken indulnak, ráadásul a 65-ös és 85-ös kategóriában dobogós GYEREKEKET cégünk bukósisakokkal, kesztyűkkel és térdvédőkkel jutalmazza.

Egy szó mint száz, aki elhivatott a motorsportok iránt annak kötelező program kilátogatni, akár családdal is, hiszen a rendezők rengeteg izgalmas programmal és meglepetésekkel várják a Superendurora kiéhezett szurkolókat.

Kedvezmény részletei:

Ha te is kilátogatsz a 2022-es Super Enduro versenyre és 15% kedvezménnyel vásárolnál motoros ruházatokat, alkatrészeket és egyéb kiegészítőket, akkor FEBRUÁR 5-én mindenképp látogass el üzletünkbe, ugyanis ezen kedvezményt minden termékünk árából megkapod. (beleértve az akciósak is!)

Tehát a Super Enduro GP belépőddel 15% kedvezményt biztosítunk minden termékünkre!

📍Üzletünk címe:

Nyitva tartás:

  • Február 5-én szombaton: 10.00-13.00
15% kedvezmény üzletünkben, a SuperEnduro belépőddel!

Kapcsolat