24
febr

INGYENES SZÁLLÍTÁS – Márc. 1-ig!

Február végére készültünk számodra egy kisebb meglepetéssel! Ugyanis mától egészen MÁRCIUS 1-ig, a webáruházunkban leadott rendeléseidet szállítási DÍJ NÉLKÜL eljuttatjuk hozzád!

Habár nálunk 40.000 Ft felett mindenképpen ingyenes a szállítás, de most ha kisebb értékben rendelsz – esetleg először próbálnád ki szolgáltatásainkat -, akkor is elfelejtheted a szállítási költséget!

Tehát csak kiválasztod a neked tetsző motoros ruházati terméket, megrendelés előtt beírod a “FREESHIPPING2023” kuponkódot, mi pedig szállítási költség nélkül házhoz visszük a GLS segítségével! Ez egy remek lehetőség arra, hogy akár a legolcsóbb termékeinket is INGYEN a címedre szállítsuk. Ráadásul még ki is használhatod a szintén március 1-ig tartó 15%-os kedvezményünket ami minden ALPINESTARS CSIZMÁNKRA vonatkozik!

KUPONKÓD: FREESHIPPING2023

Tehát mostantól egészen március 1-ig akár már egy egyszerű motocross kesztyű vásárlása esetén is átvállaljuk tőled a GLS futárköltségét.

Induljon hát az motoros szezon! Készülj és vedd nyakadba a nagyvilágot két keréken!

A megrendelt termékeidet pedig akár már másnap ki is szállítja hozzád a GLS futárszolgálat.

Add le rendelésed amíg akciónk tart!

Esetleges további információkért vedd fel velünk a kapcsolatot alábbi elérhetőségeinken:

  • +36(70)-531-9002
  • auner@auner.hu
  • 1154 Budapest Gábor Á. u. 98-100.

Amennyiben inkább személyesen vásárolnál nálunk és szeretnéd megtapogatni, felpróbálni termékeinket, akkor látogass el hozzánk Budapesten található üzletünkbe! Üzletünket megtalálod Budapest XV. kerületében az M3-as bevezetőn. Címünk: 1154 Budapest, Gábor Áron u. 98-100 alatt!

Nyitva tartásunk:

  • Hétfő-Péntek: 10.00-18.00
  • Szombat: 10.00-13.00

Kapcsolat