24
okt
Fox Racing Rodka cross ruhaszett

Limitált kiadású Fox Racing Rodka cross ruhaszettek

Megérkezett a Fox Racing legújabb Flexair ruhaszettje, a Rodka!

Lépj ki a megszokott, unalmas stílusból. Légy egyedi a Fox Racing legújabb Flexair ruhaszettjével, a limitált kiadású Rodka szettel.
A Fox Racing Rodka cross szettet a letisztult versenyzői stílus inspirálta, a kézzel készült egyedi dizájnnak köszönhetően soha nem olvadsz majd bele a tömegbe, legyél akár a helyi pályán vagy egy versenynapon.

A Fox Racing Rodka cross ruhaszett ultra könnyű és jól szellőző TruDri anyagból készült, könnyedsége mellett nagyon tartós is. A Fox általa szabadalmaztatott technológiával készülő cross ruházatok extra kényelmesek még a legnagyobb távoknál is. A stratégiailag beépített szellőzők pedig hűvösen és szárazon tartják a tested, ez által maximalizálva a komfortérzetet.

A Flexair cross ruházatokban való motorozás a legkönnyedebb, legtisztább és legmagabiztosabb motorozást biztosítja.

Egyéb Fox Racing Rodka cuccok:

A 2018-as MVRS technológiával szerelt V3-as bukósisak is megkapta a Rodka stílust, így a legújabb Flexair ruhaszetthez már beszerezheted a legmodernebb Fox Racing bukósisakot is, amin a silt mágnesekkel rögzül valamint a MIPS technológiának és a carbon héjnak köszönhetően kimagasló védelmet is biztosít.

A Fox Racing legkomolyabb minőségű cross szemüvegei, az Air Defence szemüvegek szintén érkeznek limitált kiadású Rodka dizájnnal.

A Flexair ruhaszett, V3 bukósisak valamint az Air Defence szemüveg mellett egyedi Rodka színvilággal ellátott térdgép zoknikat is piacra dobott a Fox Racing, így tetőtől-talpig az egyedi Fox Racing Rodka ruházatba öltözhetsz.

És, hogy a hétköznapokon se maradj Rodka cuccok nélkül, a Fox Racing kínálatában kaphatóak továbbá Rodka hátizsákok, övek, női felsők és nadrágok is.

Az összes Fox Racing Rodka cuccot ide kattintva már meg is tekinthetitek és be is szerezhetitek webáruházunkból!
További információk alábbi elérhetőségeinken:

1154 Budapest Gábor Áron u. 98-100.
+36 1 417 1746
auner@auner.hu
https://webshop.auner.hu

Kapcsolat