16
aug

Érkeznek a Fox Racing 2018-as újdonságai!

Túl vagyunk a 2017-es év első felén, a legnagyobb motoros ruházati gyártók jó szokásukhoz híven már elő is álltak a 2018-as évre tervezett termékkínálatukkal.

Még július végén tartotta szokásosnak mondható gear launch-át a Fox Racing, melyen bemutatta 2018-ra tervezett újításait a nagyközönségnek.
Nézzük mit mutat 2018-as évben off-road ruházat ágazatában  a Fox Racing.

Fox Racing 2018 MVRS Sisakok

Első és talán az egyik legérdekesebb újdonság a Fox részéről, hogy a hosszas profi versenyeken való tesztelések után végre az egyszerű ember is magáénak tudhat egy MVRS-el felszerelt V3-as bukósisakot. Ugyanis a 2018-as cross termékek között a Fox Racing legújabb V3-as sisakjai már MVRS (Magnetic Visor Release System) technológiával vannak ellátva. Erről röviden annyit, hogy a bukósisakok siltjei csavarok helyett mágnesekkel rögzülnek a bukósisakhoz.
Videó bemutató és hosszabb írásunk a Fox új MVRS bukósisakjairól ITT.

MVRS Sisakok

A mágneses rögzítésnek köszönhetően, nagyobb becsapódásnál sem törik el a silt

 

Az új V3 bukósisakok már a 2018-as színvilágnak megfelelő fényezést kaptak. Természetesen az összes új Fox V3 MIPS technológiával is elvan látva ahogy a korábbi években is.

Fox Racing V3 bukósisakok

Ezekben a színekben már rendelhetőek a legújabb V3-as bukósisakok

 

V2 Bukósisakok

A Fox Racing bukósisak téren is gondol a vékonyabb pénztárcával rendelkező, mégis minőségi ruházatban motorozni vágyó egyedekre. Ezért természetesen mint az eddigi években is, V2 bukósisakok is érkeznek a legújabb dizájnnal.
Ezeken a bukókon visszaköszön a 2018-as Fox dizájnt jellemző villám motívum, ami például az új Dirtpaw kesztyűk tenyérrészén is megtalálható.

Fox Racing V2 bukósisakok

Fox V2 cross bukósisakok 2018-as fényezéssel

 

Flexair 2018

Cross ruha területen is megérkeztek a ’18-as újdonságok. A Fox zászlóshajója a Flexair, két-két különböző típusban és színben érkezik. Véleményem szerint a Hifeye és a Preest elnevezésű Flexair ruhaszettek mindegyike elég szépre sikeredett, és természetesen hozzá illő cross bukósisakok és kesztyűk is kaphatóak lesznek.

Fox Racing Flexair 2018 ruhaszettek

2 verzió 2 színben! Ez a 2018-as Flexair

 

360 Cross ruhaszettek

Az Fox Racing közép kategóriája (minden tekintetben csúcskategória, maximum árazásban közép), a 360 ruhaszettek idén 3 különböző elnevezéssel érkeznek. Név szerint: 360 Prime, 360 Viza és 360 Draftr. Itt szerintem a legjobb dizájnt a 360 Draftr kapta, de a 360 Viza is egy szép, letisztult stílust tudhat magáénak. A 360 Prime kicsit egy előző évi típusra hajaz, de színvilágában egész jó lett. Főképp a citromsárga-fekete kombinációt sikerült jól eltalálni.

Fox Racing 2018 360 ruhaszettek

A 2018-as 360 cross ruhaszettek a Fox Racingtől

 

180 Cross ruhaszettek

A legolcsóbb kategóriából, vagyis a 180-as cross ruhaszettekből is érkezett jó néhány új változat. Ezek közül a legszemrevalóbbak talán a 180 Mastar elnevezésű darabok lettek. Ezek 4 különböző színkombinációban érkeznek a piacra, de nálunk egyenlőre csak 3 változatban lesz kapható. A Mastar mezek hátán is feltűnik a villám motívum, így tökéletes szettet alkotnak az új V2-es bukósisakokkal és Dirtpaw kesztyűkkel.

Fox Racing 2018 180 cross ruhaszettek

A 2018-as 180 Mastar cross szettek

 

Instinct 2.0 csizmák

Csizma fronton az Instinct 2.0 új színei mellett, a Fox Racing bedobott egy teljesen új terméket is, ami nem más mint a „180” elnevezésű csizma. Az Instinct 2.0 új színei nagyon jóra sikerültek. A világosszürkének nevezett, a képek alapján viszont amolyan babakék színvilággal rendelkező csizma elég merész választás, de könnyen eltudom képzelni, hogy az egyik legjobban kelendő Insintct 2.0 lesz.

Instinct 2.0 csizmák legújabb színei

Instinct 2.0 csizmák legújabb színei

 

Az új 180 csizma

Az új családtagot, vagyis a 180 csizmát a középkategóriába szánták, valószínűleg a „Comp” szériát hivatott leváltani. Természetesen jó néhány érdekes újítást sikerült beépíteniük Foxéknak a legújabb csizmájukba. Kezdjük talán ott, hogy mindössze 2db hagyományos csat található rajta az alsó részen. A csizma felső részén pedig hagyományos csat helyett, egy erős gumi rögzítőt találunk. A Fox elmondása szerint hihetetlen könnyen csatolható, mégis nagyon tartós. Tesztjeik alapján a gumicsat könnyedén kibír 45 font (kb. 20kg) terhelést, ráadásul egy pillanat alatt cserélhető. Ez által kiváló választás az emberfeletti vádlival rendelkezők számára is.
Mivel ez egy olcsóbb kategóriás csizma, ezért nincs benne csuklós rész a bokánál. Ezt a hátulsó részén egy három darabból álló borítás helyettesíti aminek a középső része szabadon tud mozogni, így a csizma elképesztő mozgásszabadságot biztosít. (Legalábbis a Fox elmondása szerint)

A Fox Racing legújabb csizmája és az új csat

A Fox Racing legújabb csizmája az új csattal

 

Van tehát néhány érdekesség, pedig az új páncélról, Legion szettről, Main és Airspace szemüvegekről még egy szó sem esett.

Tőlünk természetesen már be is szerezhetitek a legújabb termékeket. Az alább látható  katalógusunkból bármikor rendelhettek elérhetőségeinken keresztül.

Kapcsolat