22
aug

Megérkeztek az MVRS V3 Bukósisakok

A Fox Racing 2018-as „Gear launch”-án látott napvilágot egy igazán érdekes hír, végre a közemberek számára is elérhetővé teszik az MVRS rendszerrel szerelt bukósisakjaikat.

Az MVRS technológia

Az MVRS rendszer röviden annyit tesz, hogy a bukósisakhoz csavarok helyett mágnesek segítségével rögzül a silt. Ezt a technológiát nevezte el a Fox Racing „Magnetic Visor Release Systemnek” rövid nevén MVRS-nek.

A mágneses silt rendszer kifejlesztésével egy mozdulattal kukába hajították az ezer éves csavaros szisztémát. Ugyanis szerették volna elérni, hogy a silt csak akkor legyen a helyén mikor tényleg szükségünk van rá. Így jutottak a mágneses megoldáshoz, ami elég erősen rögzíti a siltet ahhoz, hogy verseny és nagyobb tempó mellett védje a pilótát, a helyén is maradjon, viszont egy baleset következtében ne legyen útban és könnyedén leváljon a bukósisakról.

Supercrosson tesztelve

A Fox Racing legújabb találmányát az AMA Supercross futamain is tesztelték a legkiválóbb versenyzők. Köztük Ken Roczen, akinek az évad elején elszenvedett sajnálatos bukása során tapasztalhattuk meg az MVRS működőképességét. (Az cikk végén található videóban ejt is erről néhány szót)

Supercrosson tesztelve

Roczen ominózus esése során a silt könnyedén lerepült

 

A Fox Racing csavarhelyettesítő megoldása kizárólag a V3-as bukósisakjaikhoz érkezik, melyek ráadásul MIPS technológiával is elvannak látva. Ezekkel a Fox Racing által nyújtott exkluzív megoldásokkal biztosak lehetünk benne, hogy bukósisakunk a legmegfelelőbb védelmet fogja nyújtani.

MVRS-el szerelt V3 bukósisakok

Legújabb katalógusunkból beszerezhető 2018-as V3 bukósisakok

2018-as Fox V3 Bukósisak tulajdonságai

MVRS

A Magnetic Visor Release System erős mágneseket használ, melyek segítségével jól rögzíthető a silt. Ez a Fox Racing által nyújtott exkluzív technológia lehetővé teszi, hogy a silt ütközés során sérülés nélkül leváljon.

MIPS-el FELSZERELT

A Fox V3 bukósisakjai MIPS védelmi rendszerrel is felszereltek. Ez egy a sisakba integrált réteg, melynek célja, hogy csökkentse az ütközések során bekövetkező erők agyra mért hatásait.

Dupla sűrűségű EPS

A megduplázott sűrűségű EPS héj kiváló védelmet nyújt, a fej kritikusabb részein a hab sűrűsége és vastagsága változó.

Szellőzés

A friss levegő áramlását 14 bevezető és 4 kivezető szellőzőnyílás garantálja, melyek lehetővé teszik a forró levegő távozását.

Luxus belső

A 2018-as V3 bukósisakok ultra puha Dri-Lex® bélést kaptak. Ezek a bélések extra légáteresztőek és nagyon gyorsan vezetik el a nedvességet. Így a bukósisak a lehető legszárazabb és legkényelmesebb marad, még a legnagyobb megmérettetések során is.

 

 

Ha te is beszereznéd a Fox Racing 2018-as újdonságait, akkor lapozd fel alább található legújabb katalógusunkat, és érdeklődj bátran elérhetőségeinken!

via Fox Racing

Kapcsolat