30
jan
X-Grip termékei érkeznek kínálatunkba

X-GRIP termékek HAMAROSAN kínálatunkban!

2020-ra már így is megannyi újdonság érkezett kínálatunkba, többek között a Leatt új off road csizmája és szemüvege vagy említhetnénk még az innovatív légszűrő újdonságunkat is a FunnelWeb-től. Na de még csak most jön a java! Ugyanis hamarosan megérkezik hozzánk az X-GRIP szinte teljes termékkínálata is!

Az X-Grip kiváló termékekkel bővíti az Auner repertoárját. Hogy mégis miről is van szó? Lesznek például mart alu védők hűtőhöz, féktárcsához, lánchoz, kuplungdeknihez, carbon kipufogóvédők, titanium lábtartók, felnik és teljes kerekek, küllők, hagyományos és supersoft mousse-ok, gumiabroncsok és belsők, kézvédők, ülések, konkrét hűtők és ventilátorok, szilikon vízcsövek több színben, de még X-Grip utcai ruházatok is!

Mindez és sok más hamarosan már elérhetőek is lesznek kínálatunkban. Addig is az alábbi linken megtekintheted az összes X-Grip terméket és áraikat osztrák anyacégünk weboldalán.

2020 alkatrész katalógusunkból már meg is rendelheted a legújabb X-GRIP termékeinket! Lapozd fel itt!

Ezt a cikket pedig rögtön frissítjük amint megkaptuk az első darabokat. Valamint rögtön közöljük majd veled a hírt közösségi felületeinken is, az Auner Motorsport Facebook és Instagram oldalán. Kövess be minket, ha eddig nem tetted! 🙂

Kapcsolat