24
nov
Black Friday akció, egy teljes hétvégén keresztül az Auner Motorsportnál!

BLACK WEEKEND! (Nov. 27-30) – Webáruházunkban

Az idei év enyhén szólva kissé más mint a többi, ezért úgy gondoltuk kicsit meghosszabbítjuk a Black Friday akciónkat és kapásból három napos Black Weekenddel várunk webáruházunkban!

Fekete Péntek akciónk November 27 péntektől, egészen november 29 vasárnap éjfélig fog tartani! A vírushelyzetre való tekintettel KIZÁRÓLAG WEBÁRUHÁZUNKBAN lesz megrendezve, így biztonságban tudhatod magadat és családtagjaidat is.

Az év végéhez közeledve szeretnénk kicsit pozitívabb hangulatúvá varázsolni számodra a 2020-as esztendőt. Ezért ezen akciónk keretein belül a megjelölt termékek árából 50-60-70%-ot elengedünk számodra. Lesznek extra kedvezményes árú MX, enduro, utcai motoros és lifestyle ruházatok.

Akciós termékeinket megtalálod majd webáruházunkban. IDE KATTINTVA pedig rögtön a Black Friday termékekhez ugorhatsz. (Ez a link csak 2020 November 27-30 között fog működni)

Webáruházunkat már csütörtök éjféltől csekkolhatod a kiszemelt termékre pedig jobb ha le is csapsz, ugyanis a készlet véges!
Webáruházunk: https://webshop.auner.hu

Mentsd el webáruházunk linkjét kedvenceid közé, hogy bárhonnan rátudj nézni a Black Weekend nyújtotta kedvezményeinkre! Webáruházunk teljesen mobilbarát, így akár útközben is bevásárolhatsz. Az Auner Webshopot ide kattintva éred el!

Várunk tehát most hétvégén extra kedvezményes árainkkal webáruházunkban, November 27-30-ig! Használd ki ezt az egyedülálló alkalmat!

További információk Black Friday akciónkról elérhetőségeinken:
Cím ► 1154 Budapest Gábor Áron u. 98-100.
Tel. ► +36 1 417 1746, +36 70 531 9002
E-mail ► auner@auner.hu

Kapcsolat