21
nov

BLACK WEEK! Nov. 22-től

2021-re létezésünk eddigi leghosszabb és legnagyobb szabású BLACK FRIDAY akciójával készültünk üzletünkben és webáruházunkban! 🤩 🔥

..ugyanis mindenki Black Kapitánya BLACK WEEK-re varázsolta az unalmas Black Fridayt!🙏

Így nincs kecmec, egészen November 22. hétfőtől, November 28. vasárnap éjfélig MINDEN TERMÉKÜNKRE KITERJEDŐ KEDVEZMÉNNYEL várunk üzletünkben és webáruházunkban!🤯


Az év végéhez közeledve szeretnénk egy kis fényt vinni az egyre szürkébb hétköznapjaidba és megkönnyítenénk a pénztárcád számára is a motoros ajándékok beszerzését. Ezért ezen akciónk keretein belül a MINDEN TERMÉKÜNK ÁRÁBÓL 15%-ot elengedünk számodra. Ezen kedvezményünk a gumiabroncsokon kívül a készletünkön található összes termékre kiterjed és érvényes a már akciós árúakra is. Így akár 50-60-70%-ot is spórolhatsz. Lesznek extra kedvezményes árú MX, enduro, utcai motoros és lifestyle ruházatok.

Termékeinket megtalálod webáruházunkban melyet IDE KATTINTVA EL IS ÉRSZ.

WEBÁRUHÁZUNKBAN A „BLACK-WEEK” KUPONT használva tudod érvényesíteni a 15% kedvezményt!

De ne feledd, hogy a 15%-os kedvezmény ÜZLETÜNKBEN IS ÉRVÉNYES, így nálunk mindenhol óriási kedvezménnyel vásárolhatsz ezen a héten.

Mentsd el webáruházunk linkjét és üzletünk címét kedvenceid közé, hogy bárhonnan rátudj nézni a Black Week nyújtotta kedvezményeinkre! Webáruházunk teljesen mobilbarát, így akár útközben is bevásárolhatsz. Az Auner Webshopot ide kattintva éred el!

Várunk tehát egész héten extra kedvezményes árainkkal és ráadás 15% kedvezménnyel, November 21-28-ig! Használd ki ezt az egyedülálló alkalmat!

További információk Black Week akciónkról elérhetőségeinken:
Cím ► 1154 Budapest Gábor Áron u. 98-100.
Tel. ► +36 1 417 1746, +36 70 531 9002
E-mail ► auner@auner.hu

Kapcsolat