30
jan
BELL MOTO-9 FLEX VICE

Bell bukósisakok ismét az Auner kínálatában!

2018-as évben ismét újabb termékekkel érkezünk, ugyanis a Bell legújabb offroad bukósisakjai kaphatóak lesznek kínálatunkban! Anyacégünk, az osztrák Auner GmbH ismét leszerződött az Amerikában egyik legszélesebb körben használt és méltán híres bukósisakgyártóval.

A Bell Helmets története egy kis garázsból indult 1954-ben Kaliforniából, mely mára egy a világ minden táján elérhető vállalattá nőtte ki magát. És most, az Auner jóvoltából megérkezett hozzánk is!

Cégünknél a 2018-as évben megtalálod majd az offroad motorozáshoz kapható Bell bukósisakok széles választékát, az alaptól a felső kategóriás modellekig.

Bell MX-9

Az alap kategóriába tartozó MX-9 modelleknél igazán jó hír, hogy már a Fox Racing bukósisakjaiból jól ismert MIPS technológiával is elvannak látva. Ezt a belépő szintű bukósisakoknál eddig más gyártótól nem igazán láthattuk, de jó tudni, hogy a Bell, a vékonyabb pénztárcával megáldott motorosoknak is csúcsminőségű védelmet szeretne biztosítani.

Az MX-9-es modellekből érkeznek Adventure kiadások is, így nem búslakodhatnak az endurohoz vagy túramotorozáshoz plexis bukósisakot használók sem. Ezekben szintén megtalálható a MIPS technológia, melynek köszönhetően 20-30%-al csökken az agyrázkódás esélye. Az összes MX-9 bukósisak könnyű polikarbonát héjszerkezettel van ellátva, valamint ezeknek az alapszintű modelleknek is eltávolítható és mosható a belső párnázata.

Továbbá az MX-9 Adventure modellek könnyen eltávolítható, karcálló és UV védelemmel rendelkező plexivel vannak felszerelve.

Az áraik pedig elég biztatóak, ugyanis a szimpla MX-9 bukósisakok ára 60.800 Forint lesz. Ami ha azt vesszük figyelembe, hogy egy a Fox Racing által kínált V2-es bukósisak kb. 80.000 Forint körül mozog amiben MIPS sincs, akkor ez nem is rossz.
Az MX-9 Adventure modellek is mindössze 76.800 Forintos áron lesznek kaphatóak.

Bell MOTO-9

A közép és felső kategóriába tartozó offroad bukósisakok MOTO-9 néven érkeznek. Ez két külön kategóriára osztható melyben a MOTO-9 Flex bukósisakok képviselik a csúcskategóriát.

Természetesen a középkategóriás MOTO-9 bukósisakokból sem maradhatott ki a MIPS technológia. Héjszerkezetük pedig extra könnyű TriMatrix anyagból készült. A különleges, Velocity Flow elnevezésű szellőző rendszer pedig extra jó szellőzést biztosít. A szimpla MOTO-9, öt különböző színben lesz elérhető nálunk, az áruk pedig egy Fox Racing V3-as bukósisak szintjén lesznek, vagyis pontosan 140.800 Forintért lesznek kaphatóak.

A csúcskategóriás Moto-9 Flex bukósisakok a Bell offroad szegmensének zászlóshajói. Ezek a bukósisakok egy teljesen új dimenziót alkottak a fej védelmének piacán. A Flex sisakok egyedülálló hatásfokkal nyelik el az erőhatásokat a három különálló belső rétegnek köszönhetően. Az „Adaptive Fit” elnevezésű konstrukció hihetetlen pontossággal illeszkedik a viselője fejéhez. A belső rétegek közti „csúszási zóna” pedig lehetővé teszi, hogy egy ferdeszögű becsapódás során a forgási energiát a lehető legjobban csökkentse.

A Flex bukósisakok a csúcskategóriához hűen carbon héjszerkezettel érkeznek. Belső párnázatuk kivehetők és moshatók, valamint ezek a bukók is megkapták az extra szellőzést biztosító Velocity Flow rendszert.
Áraik viszont talán kicsit magasról indulnak, ugyanis a Moto-9 Flex bukósisakok 224.000 Ft-tól lesznek kaphatók.

Hamarosan az összes bemutatott Bell bukósisakot beszerezhetedüzletünkben (1154 Budapest Gábor Áron u. 98-100.) vagy webáruházunkban IDE kattintva!

UPDATE!

A Bell bukósisakokat már be is szerezheted ITT!

Kapcsolat