6
ápr
AUNER NAPOK Április 7-10-ig!

AUNER NAPOK Április 7-10-ig!

Április 7. csütörtöktől, egészen április 10. vasárnapig extra kedvező áron juthatsz hozzá minden termékünkhöz.* Ugyanis a mindenki által ismert, és a férfiakat köztudottan kizsigerelő GLAMOUR napok alatt, mi AUNER NAPOKKAL várjuk a plázákban megfáradt motoros társainkat.

Ezen akciós napjaink alkalmával minden termékünk* árából 10%-ot elengedünk, vásárolj akár személyesen üzletünkben vagy webáruházunkban. Így reményeink szerint némileg megkönnyíthetjük számodra a küszöbön álló motoros szezonra való felkészülést. Motoros ruházataink, védőfelszereléseink, és kiegészítőink mellett minden life style termékünket 10% engedménnyel megkaparinthatsz ezen napok alkalmával. Valamint motorkerékpár alkatrészek és szerszámok széles kínálatát is megtalálod készletünkön.

Korábbi akciókkal is összevonható?

Igen, az AUNER NAPOK 10%-os engedménye minden más akcióval egybevonható, így a már korábban leárazott termékekre is érvényes!

Kuponkód: AUNER-10

Üzletünkben való vásárlásodkor a kedvezmény automatikusan jár, viszont webáruházunkban némi cselekvésre lesz szükséged. Ne aggódj, sok mindent nem kell tenned a kedvezményért, ugyanis mindössze annyi a dolgod, hogy a vásárlásod végén érvényesíted az „AUNER-10” kuponkódot és már örülhetsz is, ugyanis bezsebelted a 10% kedvezményt!

Mire válthatom be a kedvezményt?

Ahogy fentebb is említettük, a kedvezmény minden termékünkre érvényes és még az akciós árúaknál is felhasználható. Egyedüli termékkategória aminél sajnos nem tudjuk érvényesíteni a kedvezményt, az a gumiabroncsok.

*Az -10%os akció minden termékre érvényes, kivéve a GUMIABRONCSOKAT!

Kapcsolat