18
nov

Auner Black Friday 2018-ban is!

November 23-án ismét BLACK FRIDAY az AUNER MOTORSPORTNÁL!

Ez a péntek számunkra tényleg fekete lesz és gyászos, ugyanis legálisan foszthattok ki bennünket és vihettek bármit 20% kedvezménnyel! Jól hallottad, bármit! Itt nem lesz trükközés az árakkal, se magyarázás, hogy az akciós termékekre nem érvényes… Nálunk a megszokott árakból, ténylegesen megkapjátok a 20% kedvezményt. Így például az amúgy féláron kapható termékeket most 70% kedvezménnyel viheted haza. Tehát az akció üzletünkben és webáruházunkban egyaránt vonatkozik majd a normál és a már akciós árú termékekre is!

Ha betértek aznap üzletünkbe, bármit vihettek, a végösszeg 20%-a megmarad bejglire.
Üzletünk: 1154 Budapest Gábor Áron u. 98-100.

Ugyanez érvényes webáruházunkra is, ahol bármit választhattok, legyen az akciós vagy normál árú termék! Fizetéskor érvényesíted a Black Friday kupont és a rendszer automatikusan levon 20%-ot a rendelésed végösszegéből.
Webáruházunk: http://webshop.auner.hu

Webáruházunkban való vásárláshoz tartozó kupon kód ez lesz: AUNER BLACK FRIDAY

Fosszátok ki raktárkészletünk, vigyetek mindent 20% kedvezménnyel!
Na de azért a berendezés az marad.. 😀

Még most mentsd el webáruházunk linkjét kedvenceid közé, hogy bárhonnan érvényesíteni tudd a Fekete Péntek nyújtotta egynapos kedvezményed! Webáruházunk teljesen mobilbarát, így akár útközben is bevásárolhatsz. Az Auner Webshopot ide kattintva éred el!

Akciónk minden termékünkre érvényes, kivéve a gumiabroncsokat.

A Black Friday kupont így tudod érvényesíteni:
Amint végeztél a megvásárolni kívánt termékek kiválasztásával, a „Kosár összesítő” oldalon megtalálod ezen termékeidet részletezve, illetve a fizetendő összeget. Ezen az oldalon található a kupon érvényesítő mező is, ahol a webáruház automatikusan kijelzi az aktuális kupont.

black-friday-kupon-auner123

A pirossal jelölt mezőben érvényesítheted a kupont

 

A kuponkódot beírod az üres mezőbe majd az OK gombra kattintva érvényesítheted. Ezt követően a webáruház levonja a 20%-ot a teljes vásárlás végösszegéből. Ezután folytathatod a fizetést és adataid, címed, szállítási és fizetési mód megadása után már végeztél is!

black-friday-kupon-auner1234

Az érvényesítést követően, a pirossal jelölt területen megjelenik a kedvezmény.

 

További információk elérhetőségeinken:
Cím ► 1154 Budapest Gábor Áron u. 98-100.
Tel. ► +36 1 417 1746, +36 70 531 9002
E-mail ► auner@auner.hu

Kapcsolat