16
jún

5% KEDVEZMÉNY NYÁRRA!

Júniusban nálunk még nincs lazítás és nyaralgatás.. Inkább arra az elhatározásra jutottunk, hogy még egy fokozattal feljebb kapcsolunk a nyári hőségben és június hóban is a lehető legtöbbet adjuk motoros társainknak!

Így a legmelegebb évszakunk kezdetén rögtön 5% kedvezményt szeretnénk nyújtani számodra, hogy ezzel is kicsit könnyítsünk a nyaralás okozta extra kiadásokon.
Tehát minden termékünk árából 5% kedvezményt adunk június hónap végéig üzletünkben és webáruházunkban egyaránt!

Korábbi akciókkal is összevonható?

NANÁ! Ezen 5%-os engedményünk minden más akcióval egybevonható, így a már leárazott termékekre is érvényes!

Hol vehetem igénybe a kedvezményt?

Üzletünkben és webáruházunkban egyaránt igénybe veheted. Üzletünkben Június 16-tól automatikusan jár a kedvezmény, webáruházunkban pedig a „SUMMER2023” kupon érvényesítésével vásárolhatsz kedvezményesen.

Üzletünk:

Webáruházunk:

Kuponkód: SUMMER2023

Üzletünkben való vásárlásodkor a kedvezmény automatikusan jár, viszont webáruházunkban némi cselekvésre lesz szükséged. Ne aggódj, sok mindent nem kell tenned a kedvezményért, ugyanis mindössze annyi a dolgod, hogy a vásárlásod végén érvényesíted a „BACKTOSCHOOL-2022” kuponkódot és már örülhetsz is, ugyanis bezsebelted a 5% kedvezményt!

Mire válthatom be a kedvezményt?

Ahogy fentebb is említettük, ezen akciónk minden termékünkre érvényes néhány kivétellel. Tehát 5% kedvezménnyel vásárolhatsz minden motoros és utcai ruházatot, alkatrészt, szerszámot, ráadásul még az akciós árúaknál is felhasználhatod.

(Akciónkban nem vesznek részt a gumiabroncsok és Tubliss-ok)

Még JÚNIUS HÓNAPBAN csapd fel webáruházunkat és rendelj kényelmesen online vagy IRÁNY ÜZLETÜNK!

Teljes kínálatunkat megtalálod IDE KATTINTVA!

Kapcsolat