24
jan

2018-as Alpinestars protektor újdonságok

Megérkeztek az Alpinestars 2018-as esztendőre szánt protektor újdonságai. Ez alkalommal bemutatott három termékünk között szerepel az Alpinestars legújabb Bionic Action elnevezésű protektoringe, egy új köntösbe bújtatott, már sokaknak bevált páncél, valamint egy csúcskategóriás újdonság is.

Alpinestars Bionic Action Protektoring

Kezdjük a sort a legújabb protektoringgel! A nemrégiben bemutatott Bionic Action egy remek 2018-as újdonság, melyet az Alpinestars főképp az off road motoros szegmensnek szánt. Persze ettől még kiválóan alkalmazható az utcán is, de azt figyelembe kell vennünk, hogy az ellenállósága elmarad az utcai motoros protektoringekétől.
Viszont ettől eltekintve a Binoic Action egy ultra könnyű és kitűnően szellőző protektoring, ami nagy előny mindkét területen.

A mell, váll, könyök és hátrészen található protektorok magas minőségű polimer anyagból készültek, melyek optimális rugalmasságot biztosítanak, valamint így a teljes súly a lehető legalacsonyabb maradt. A hálós szövet követi a test vonalait, ez által a protektorok mindenhol pontosan illeszkednek.

A protektoringen található védők mindegyike perforált, így mindig kiváló szellőzést biztosít. Derék részen állítható övvel is ellátták, ettől pedig még biztosabb és kényelmesebb viselet. Mint minden Alpinestars protektoringnél és páncélnál, a Bionic Action-nél is lepattintható egy elem a hát felső részén, melynek köszönhetően az Alpinestars által gyártott BNS nyakvédőkkel is használható.

A váll, könyök és mellprotektorok külön csattal állíthatóak, így bárkinek könnyedén személyre szabhatóak.
Természetesen a Bionic Action megkapta a megfelelő CE tanúsítványokat is.

Alpinestars A1 Páncél (2018)

Következő delikvens az Alpinestars által újragondolt A1-es páncél. Az A1 motocross páncél már igen régóta megtalálható a piacon, viszont idénre az Alpinestars feldobta régi termékét némi színváltoztatással.

Az A1 páncélok szintén polimer anyagból készülnek, így a lehető legalacsonyabb tömeg mellett optimális rugalmasságot biztosítanak. A perforált burkolatok maximális légáteresztést nyújtanak a megfelelő hűtés és szellőzés érdekében. Tökéletes kényelem még a legforróbb napokon is!

Az A1 páncél belseje puha és könnyű szivacsozással van felszerelve a teljes kényelem és kitűnő illeszkedés érdekében. A hátprotektor felső részéről eltávolítható panel, lehetővé teszi az Alpinestars BNS nyakvédőkkel való kompatibilitást.

Természetesen az A1 páncél is a lehető legnagyobb mértékben testre szabható. Állítható a vállaknál és az oldalsó részen is.

Alpinestars A10 Páncél

És akkor következzen a legújabb csúcskategóriás termék, az enduro és offroad motorozáshoz kifejlesztett A-10 páncél. Ez a fejlesztés egy rendkívüli teljesítményű, moduláris koncepcióval készült protektor, mely a legmagasabb szintű védelmet biztosítja.

A rácsos kialakítás nagyobb rugalmasságot és szellőzést tesz lehetővé, ez által ráadásul a súlya is nagyban csökkent. A kemény protektorok az Alpinestars szokásához híven polimer keverékből készültek. Így biztosítva az optimális rugalmasságot és súlyt.

Az A-10 teljes felületén perforált, így kiváló szellőzést biztosít. Váll és bicepsz védői könnyedén eltávolíthatóak, a vállpárnák pedig kivehetőek és állíthatóak.

Szokás szerint eltávolítható a hátsó protektor felső része, így a BNS nyakvédőkkel gond nélkül használható. A maximális kényelmet továbbá a bio szivacs párnázat biztosítja. Mindkét oldalon, a vállakon és karokon állítható csatrendszer, a teljes személyre szabhatóság érdekében.

A bemutatott termékeket természetesen megtaláljátok webáruházunkban és üzletünkben is. Ugorjatok be hozzánk és próbáljátok ki a 2018-as újdonságokat!

Kapcsolat