9
márc

TARTÓS ÁRCSÖKKENÉS üzletünkben és webáruházunkban!

A nap mint nap tapasztalható árnövekedések ellenére sem kell lemondanod legkedveltebb hobbidról a motorozásról! Ugyanis a mérhetetlen infláció ellenére mi nem mondtunk le az árak csökkentéséről! Cégünknél arra az elhatározásra jutottunk, hogy hosszú távra szóló árcsökkentést hajtunk végre vásárlóink és a magyar motoros társadalom megsegítése érdekében. Ezáltal még a motoros szezon kezdete előtt a lehető legkedvezőbb áron juthattok hozzá minőségi termékeinkhez!

Az elmúlt időszakban az árak számos területen megugrottak, és nem könnyű manapság megtalálni a megfelelő ár-érték arányt. Célunk azonban az, hogy vásárlóink számára minél kedvezőbb áron kínáljuk a legjobb minőségű termékeinket, ezért döntöttünk az árcsökkentés mellett.

Az árcsökkentési akciónk már érvénybe is lépett, és érinti az összes termékcsoportunkat, így a motocross, enduro és utcai motoros felszerelések, szerszámok és alkatrészek esetében is a csökkentett árakkal találkozhattok webáruházunkban és üzletünkben egyaránt! Ráadásul mivel számunkra az a legfontosabb, hogy vásárlóink elégedettek legyenek, a tartós árcsökkentés mellett továbbra is számos kedvezményes ajánlatot és promóciót kínálunk majd minden motoros számára!

Ügyfeleinknek továbbra is biztosítjuk a könnyű és biztonságos vásárlás élményét, a rugalmas fizetési és szállítási lehetőségekkel együtt. Akár online, akár személyesen vásároltok nálunk, garantáljuk, hogy minőségi termékeket kaptok a lehető legkedvezőbb árakon.

Bízunk benne, hogy árcsökkentési akciónk tovább gyarapítja majd hazánk motoros társadalmát! Legyen szó akár kezdő, akár tapasztalt motorosról, nálunk mindenki megtalálhatja a számára megfelelő felszerelést. Ne hagyjátok ki a lehetőséget, látogassatok el hozzánk, és fedezzétek fel a minőségi motoros termékek széles választékát!

Várunk tehát sok szeretettel üzletünkben és webáruházunkban!

Üzletünk címe:

  • Budapest XV. ker. Gábor Áron u. 98-100.

Nyitva tartás:

  • Hétfő-Péntek: 10.00-18.00
  • Szombat: 10.00-13.00

Webáruházunk:

Kapcsolat