20
jan
15% Kedvezmény SuperEnduro GP belépővel

Super Enduro belépőddel 20% kedvezmény!

Amennyiben kilátogatsz a 2023-as budapesti Super Enduro versenyre és extra kedvezménnyel vásárolnál motoros ruházatokat, alkatrészeket és egyéb kiegészítőket, akkor mindenképp látogass el üzletünkbe, ugyanis ezen akciónk keretében minden termékünk árából 20%-ot elengedünk ha felmutatod a belépődet.

A 2019-es debütálása után újra SuperEnduro lázban ég a hazai közönség ugyanis ismét ellátogatnak hozzánk a világ legjobb teremendurósai! Budapesten lesz az utóbbi években látványos csatákat vívó Cody Webb, Taddy Blazusiak, Billy Bolt akikhez olyan nagy nevek csatlakoztak mint például Johny Walker és Colton Haaker. A tavalyi futam is megannyi izgalmas pillanatot tartogatott és felhőtlen szórakozásban volt része a kilátogatott 8000 nézőnek.

Egy szó mint száz, aki elhivatott a motorsportok iránt annak kötelező program akár családdal is, hiszen a rendezők rengeteg izgalmas programmal és meglepetéssel várják a Super Endurora kiéhezett szurkolókat.

Kedvezmény részletei:

2023-as Super Enduro versenyre szóló jegyed 20% kedvezményt biztosít minden termékünk árából.*

Tehát a Super Enduro GP belépőddel 20% kedvezményt biztosítunk minden termékünkre egészen FEBRUÁR 4-ig, vagyis a Super Enduro GP végéig.

*Promóciónkban nem vesznek részt a már csökkentett árú, akciós termékek és gumiabroncsok

Akció időtartama:

Akciónk egészen 2023 február 4 nap végéig érvényes, vagyis a Super Enduro budapesti futamának végéig.

Üzletünk címe:

Nyitva tartás:

  • Hétfő – Péntek: 10.00-18.00
  • Szombat: 10.00-13.00
  • Február 4. – szombat (Super Enduro GP napja): 10.00-13.00

Kapcsolat