20
márc
Retró Börze az Aunerben

Különleges ajánlat a Retró motorosoknak!

Retró kedvelő vagy?  Szereted és gyűjtöd a régiségeket a motorozás világából? Többet áldoztál már a régi motorodra és ruházataidra mint az újra? Kiárusítanál és beszereznél néhány régi alkatrészt vagy ruházatot?

Ha te is így érzel, akkor Március 31-én szombaton az Auner Motorsportnál a helyed! Ugyanis ezen a gyönyörű márciusi napon minden retró kedvelőt sok szeretettel várunk egy találkozóra, valamint egy köznépi retró börzére, melyen mindenkinek helyet biztosítunk aki eladná retró motoralkatrészeit vagy ruházatai.

Amennyiben kiárusítanád a retró cuccaidat, csak annyi a dolgod, hogy március 31-én eljössz üzletünkbe az eladni kívánt termékeiddel, és az általunk biztosított helyen értékesítheted őket az üzletünkbe betérőknek.

Ezen a napon üzletünk 10 órától 13óriág tart majd nyitva. Ha te is retró őrült vagy, akkor neked is itt a helyed! 😉


Ezt a börzenapot lehetőségként ajánljuk fel mindazok számára, akik szeretnék értékesíteni/csereberélni régi motoros ruházataikat vagy esetleg motorjukat. Minket semmi egyéb szándék nem vezérel, csak az, hogy helyszínt biztosítsunk azoknak akiknek ez érdekes lehet. Amit fel tudunk ajánlani, az kb. 350 négyzetméter zárt parkoló valamint 50 négyzetméter fedett udvar. Az Auner Motorsport Kft. semmilyen módon nem folyik bele a résztvevők között történő csereberébe/értékesítésbe. A résztvevőket pedig 2kg pogácsával várjuk a helyszínen.

Ha résztvennél az eseményen, vagy szükséged lenne további információkra, akkor keress minket alábbi elérhetőségeinken:

Tel.: +36 (70) 531 9002, +36 (1) 417 1746
E-mail: auner@auner.hu
Vagy írj üzenetet itt!
Címünk: 1154 Budapest Gábor Á. u. 98-100.

Kapcsolat