25
okt

INGYENES SZÁLLÍTÁS November 2-ig!

Október hónap végére és a hosszú hétvégére való tekintettel készültünk számodra egy kisebb meglepetéssel!

Ugyanis mától egészen NOVEMBER 2-ig, a webáruházunkban leadott rendeléseidet szállítási DÍJ NÉLKÜL eljuttatjuk hozzád!

Habár nálunk 40.000 Ft felett mindenképpen ingyenes a szállítás, de most ha kisebb értékben rendelsz – esetleg először próbálnád ki szolgáltatásainkat -, most akkor is elfelejtheted a szállítási költséget!

Tehát csak kiválasztod a neked tetsző motoros ruházati terméket, megrendelés előtt beírod a „55CF2PSD” kuponkódot, mi pedig szállítási költség nélkül házhoz visszük a GLS segítségével! Ez egy remek lehetőség, hogy kipróbáld az októberi akciónkban 15-20% kedvezménnyel kapható THOR MX termékeinket!

KUPONKÓD: 55CF2PSD

Tehát mostantól egészen november 2-ig akár már egy egyszerű motocross kesztyű vásárlása esetén is átvállaljuk tőled a GLS futárköltségét.

Induljon hát az enduro szezon! Készülj és vedd nyakadba a nagyvilágot két keréken!

Az Auner Motorsport Webáruházat ide kattintva eléred, a megrendelt termékeidet pedig akár már másnap ki is szállítja hozzád a GLS futárszolgálat.

Add le rendelésed amíg akciónk tart!

Esetleges további információkért vedd fel velünk a kapcsolatot alábbi elérhetőségeinken:

  • +36(70)-531-9002
  • auner@auner.hu
  • 1154 Budapest Gábor Á. u. 98-100.

Ha az ünnepnapok alatt inkább üzletünkben vásárolnál, azt is megteheted! Ugyanis Október 29-én (szombaton) és Október 31-én (hátfőn) is nyitva leszünk 10.00-13.00-ig! Üzletünket megtalálod Budapest XV. kerületében az M3-as bevezetőn. Címünk: 1154 Budapest, Gábor Áron u. 98-100 alatt!

Kapcsolat