2
dec

Évzáró Motoros Vásár Dec. 7-én Újratöltve!

Évzáró motoros vásárunkat MOST SZOMBATON (Dec. 7-én) ismét megrendezzük, így a 2019-es évben utoljára nyílik lehetőséged extra kedvezményes áron hozzájutni motoros és utcai ruházatainkhoz, védőfelszereléseinkhez és minden egyéb kiegészítőnkhöz amire szükséged lehet kedvenc kétkeréken űzött hobbidhoz.

Nem kell búslakodnod ha lemaradtál a Black Friday kedvezményekről! Ezen a napon felaprítjuk az árakat és még a fekete pénteknél is kedvezőbben vásárolhatsz üzletünkben magadnak, vagy akár szeretteidnek ajándék gyanánt.

Üzletünkben ezen a napon mindenkit forró teával és némi harapnivalóval várunk, így az ingyen koszt miatt is megéri benézned hozzánk 😅

Extrém akcióink mellett egy igazi motoros közösségi eseményen vehetsz részt, ugyanis érkezik hozzánk a tavalyi évhez hasonlóan néhány korábban és jelenleg is aktív versenyző a motocross, enduro és salakmotor szakosztályokból.

Mindezek mellett pedig a MALAGUTI a KSR MOTO és például az elektromos motorokat is gyártó SUR-RON magyarországi importőre elhoz néhány kétkerekűt bemutatásra.

Tehát a szombati munkanapra muszáj leszel szabadságot kivenni és 10 órára már érkezhetsz is üzletünkbe! 🙂

CSATLAKOZZ FACEBOOK ESEMÉNYÜNKHÖZ IDE KATTINTVA, ÉS NE MARADJ LE SEMMIRŐL!

Kapcsolat