18
nov

BLACK DAYS – Nov. 27-ig!

BLACK FRIDAY akciónkból idén BLACK DAYS lett!

..ugyanis cégünk tulajdonosa, vagyis mindenki Black Kapitánya napról-napra meglep majd benneteket néhány extrém akciós termékkel. Cégünk történetének eddigi legnagyobb leárazására számíthatsz! TÉRJ VISSZA MINDEN NAP és csekkolod a folyamatosan frissülő kínálatunkat!

Akár több mint 70% kedvezmény a kijelölt termékekre!

Az év végéhez közeledve szeretnénk egy kis fényt vinni az egyre szürkébb hétköznapjaidba és megkönnyítenénk a pénztárcád számára is a motoros ajándékok beszerzését. Ezért ezen akciónk keretein belül A KIJELÖLT TERMÉKEK ÁRÁBÓL akár TÖBB MINT 70% ENGEDMÉNYT ADUNK. A Black Days akciónk csak a kijelölt termékekre érvényes amelyeken most akár 50-60-70%-ot is spórolhatsz. Lesznek extra kedvezményes árú MX, enduro, utcai motoros, biciklis és lifestyle ruházatok.

Minden nap frissülő kínálat!

Mint fentebb is említettük, Black Kapitány minden nap frissíti a kínálatot. Ezért garantáltan megéri minden nap visszatérned hozzánk!

A nap mint nap frissülő kínálatot megtalálod webáruházunkban melyet IDE KATTINTVA EL IS ÉRSZ.

BLACK DAYS üzletünkben is!

De ne feledd, hogy az Black Days akciónkban résztvevő termékeket ÜZLETÜNKBEN IS megtalálod, így nálunk mindenhol óriási kedvezménnyel vásárolhatsz ezen a héten.

Csak November 27-ig!

Nincs tehát kecmec, November 27. vasárnap éjfélig EXTRA KEDVEZMÉNNYEL várunk üzletünkben és webáruházunkban!

Jobb ha sietsz, ugyanis a BLACK DAYS nyújtotta extra kedvező árainkkal csak november 27 éjfélig élhetsz! Használd ki az adandó alkalmat és csapj le az extra akciós termékeinkre amíg teheted! ERRE LINKRE KATTINTVA már válogathatsz is az akciós termékek közül. Jó vásárlást! wink

További információk Black Days akciónkról elérhetőségeinken:

Üzletünk címe ► 1154 Budapest Gábor Áron u. 98-100.
Telefonszámunk ► +36 (1) 417 1746, +36 (70) 531 9002
E-mail címünk ► auner@auner.hu

Kapcsolat