10
nov

auner JOY napok

A JOY napok alatt sem hagyjuk cserben férfi társainkat! Amíg a gyengébbik nem a plázákban szórja a pénzt, addig te is engedj meg magadnak némi kényeztetést és ajándékozd meg magad kedvenc motoros márkáid termékeivel, melyeket ezen alkalomból 8% kedvezménnyel beszerezhetsz nálunk!*

Tehát az auner JOY NAPOK alatt minden termékünk árából 8%-ot elengedünk, vásárolj akár személyesen üzletünkben vagy webáruházunkban. Ne habozz, vásárolj be motoros ruházatból, alkatrészből, szerszámokból. Csak rád várnak a legújabb Fox Racing, Alpinestars és megannyi népszerű motoros márka kiváló termékei.

Korábbi akciókkal is összevonható?

Igen, a JOY NAPOK 8%-os engedménye más akcióval is egybevonható, így a már leárazott termékekre is érvényes!

Kuponkód: JOY-2022

Üzletünkben való vásárlásodkor a kedvezmény automatikusan jár, viszont webáruházunkban némi cselekvésre lesz szükséged. Ne aggódj, sok mindent nem kell tenned, ugyanis mindössze annyi a dolgod, hogy a vásárlásod végén érvényesíted az „JOY-2022” kuponkódot és már örülhetsz is, ugyanis bezsebelted a 8% kedvezményt!

Mire válthatom be a kedvezményt?

Ahogy fentebb is említettük, a kedvezmény MINDEN TERMÉKÜNKRE ÉRVÉNYES és még az akciós árúaknál is felhasználható. Tehát a webáruházunkban található összes termékre beválthatod a kupont, amiket ERRE LINKRE KATTINTVA is elérsz. Jó vásárlást!

*Akciónk csak a készleten található termékeinkre érvényes valamint a gumiabroncsokra nem vonatkozik

Kapcsolat